Onze concepten

 

ISA informatiemanagement gevaarlijke stoffen en bouwproducenten

Quintens ontwikkelt en beheert verschillende diensten en producten, zoals de ISA - informatieservice. ISA is een uniek platform, waarin artikelinformatie van bouwproducten en producten met gevaarlijke stoffen wordt verzameld, verwerkt, gevalideerd en tot slot wordt vertaald naar begrijpelijke informatie. ISA zorgt voor efficiency in de keten door de gegevens van 1.8 miljoen artikelen, afkomstig van circa 2.500 leveranciers te ontsluiten voor groothandels en retailers. ISA is een onmisbare tool om de bedrijfsprocessen van de klanten zichtbaar te laten voldoen aan wet- en regelgeving. 
Bovendien houdt Quintens de relevante ontwikkelingen in wet- en regelgeving voor haar klanten in de gaten en adviseert hen pro-actief, zodat ze kunnen inspelen op veranderende compliance-eisen.

Energie & Gedrag

Quintens Advies heeft het platform 'Energie & Gedrag' opgezet om geïnteresseerde organisaties te informeren over de voordelen en mogelijkheden van projecten rondom energiebesparing door middel van gedragsverandering. Ook dient het platform als verzamelplaats voor kennis en ervaringen.