ONS TEAM

Erik van Lidth de Jeude

Junior adviseur

Na de bachelor Milieu & Natuurwetenschappen en de master Water Science & Management, waar ik mijzelf tot breed opgeleide academicus ontwikkeld heb, is het tijd om die kennis en vaardigheden tot praktijk te brengen. Ik kijk graag met een multi-disciplinaire blik naar problemen, waarbij zowel het inzetten van technische als sociale aspecten gezamenlijk leidt tot krachtige oplossingen. Ook treed ik graag op als ‘vertaler’ van kennis en beleid naar de praktijk. De Quintens ‘familie’ geeft mij de ruimte om mezelf te ontwikkelen als adviseur met een breed pakket van uitdagende werkzaamheden.

Met een enthousiaste en open blik werken aan een beter milieu, daar sta ik voor!

Ik woon al geruime tijd in het bruisende Utrecht, waar altijd wel wat leuks gaande is. Verder houd ik mij graag bezig met vele sporten, waaronder hardlopen, mountainbiken, tennissen, squashen en zeilen. Daarnaast heb ik een liefde voor muziek luisteren en maken, lezen, films kijken, (salsa en stijl) dansen en reizen.

TAGS:

Wilt u weten of wij u kunnen helpen op het gebied van milieu, veiligheid en duurzaamheid?

Neem contact met ons op.

MIJN COLLEGA'S