(+31) 30 656 6080

Laan van Chartroise 166c

3552 EZ Utrecht

Ernestine Elkenbracht

consulting director

Verbinder, dat is mijn favoriete rol. Pragmatische oplossingen tot beleid ‘verheffen’ en voor strategische doelen de passende praktische uitwerkingen vinden. Ik bouw graag bruggen tussen mensen, organisatie-onderdelen of verschillende partijen. De kunst is steeds met een helicopterview een project of (werk)proces te benaderen. Met zicht op de inhoud en gevoel voor een proces vind ik meestal met de juiste dosis gezond verstand een weg.
Graag pas ik mijn vaardigheden in projectleiding, procesmanagement en het enthousiasmeren van mensen toe op verschillende terreinen in het werkveld. Ik kan gebruik maken van technieken en kennis vanuit transitiemanagement. Dat doe ik bij voorkeur gericht op duurzame ontwikkeling.

‘Met veel commitment en inzet leid ik graag een project naar praktische resultaten en oplossingen. Niets is zo onbevredigend als een rapport voor de boekenplank…’

Mijn missie is de wereld ietsje mooier te maken dan ik deze heb aangetroffen. Dat kan op allerlei manieren. Hierbij zijn er voor mij geen strakke scheidslijnen tussen het werkend en persoonlijk leven, dat ik bijvoorbeeld vul met mijn gezin, muziek maken en het houden van kippen in onze stadstuin.