(+31) 30 656 6080

Laan van Chartroise 166c

3552 EZ Utrecht

Marie-Line Kercret

ISA-Team

Als ISA medewerker ben je de schakel tussen de klant – en zijn fabrikant en/of leverancier. Namens de klant vraag ik de leverancier om verplichte (veiligheids)documenten aan te leveren. Je stelt alles in het werk om de leverancier, waar nodig, te ondersteunen in dit proces. De leverancier overtuigen van het belang van het aanleveren van de gevraagde documenten kan een onderdeel zijn van het proces. Begrip tonen voor het extra werk dat het verzoek met zich mee brengt helpt ook vaak om aan de vraag van onze klant te voldoen.

‘Mensenkennis en flexibiliteit zijn van belang om prettige en effectieve gesprekken te voeren met je contactpersoon.’

Flexibiliteit probeer ik ook toe te passen in mijn dagelijks leven, want wederzijds begrip is meestal de oplossing voor de meeste vragen. Naast ISA-medewerker ben ik ook installatie-kunstenaar. Mijn ideeën voor een werk haal ik uit de plek zelf, vaak in samenhang met de historische context.