top of page

Advies over gevaarlijke stoffen en brandveiligheid

Opdrachtgever: Bauhaus

Periode: 2016 - heden

Projectomschrijving: 

Bauhaus is een grote speler in de Nederlandse DHZ-markt. De winkelformule van Bauhaus is de grootste DHZ-winkel op dit moment in ons land. Dit vergt bijzondere aandacht voor de (brand)veiligheid. Quintens heeft geholpen om de eerste vestiging zó in te richten en te gebruiken dat deze voldoet aan de geldende eisen op het gebied van brandveiligheid. Daarnaast heeft het personeel trainingen en educatie gekregen om veilig om te kunnen gaan met gevaarlijke stoffen. 

 

Rol Quintens:

Quintens heeft in samenwerking met experts op het vlak van brandveiligheid pragmatische oplossingen gevonden voor werkprocessen en inrichting. Daarnaast heeft Quintens de benodigde informatievoorziening en training van het personeel op het vlak van omgaan met brandgevoelige en gevaarlijke stoffen verzorgd. Tot op heden werkt Quintens nauw met Bauhaus samen om te zorgen dat zij blijven voldoen aan wet- en regelgeving en veiligheid in winkels kunnen waarborgen. 

Resultaat:

Bauhaus heeft de compliance rond de gevaarlijke stoffen wetgeving van haar bedrijfsprocessen en producten goed op orde en is daarmee ook goed voorbereid op handhavingsprojecten en inspecties. Bovendien voldoen de winkels zelf aan alle compliance eisen op het gebied van gevaarlijke stoffen, bouwproducten en brandveiligheid, nu en in de toekomst 

bottom of page